Menu

Betaalmethodes

iDeal

Het is mogelijk om een bestelling direct af te rekenen met iDeal. Alle aangesloten banken zijn beschikbaar, zo kunt u veilig en vertrouwd binnen uw eigen internet bankieren.

Mistercash

Voor onze Belgische klanten hebben wij een MisterCash/BanContact betaalmogelijkheid. Op deze manier kunt u direct uw bestelling afrekenen.

Paypal

Betalen met uw PayPal saldo? Gekoppelde creditcard of bankrekening? Dat kan. Wij accepteren PayPal betalingen. Wij rekenen wel een kleine toeslag voor een PayPal bestelling.

MasterCard/Visa

Zakelijke klanten hebben vaak de voorkeur voor creditcard betaling, wij bieden de mogelijkheid om met MasterCard of VisaCard te betalen. Ook voor particulieren is deze mogelijkheid beschikbaar.

Afterpay

Liever achteraf betalen? Dat kan natuurlijk ook. Als u uw gegevens in vult beoordeelt Afterpay of zij u kredietwaardig vinden om achteraf te mogen betalen. Deze mogelijkheid is er alleen voor particulieren.

Overboeking

Zijn alle bovenstaande mogelijkheden voor u geen optie? Dan kunt u ook zelf op een later moment betalen via overboeking. Bestellingen worden pas verzonden na het ontvangen van betaling. Klik hier voor onze rekeninggegevens.