Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/todotipo/domains/todotipo.nl/public_html/templates/blog.php on line 16
Menu

Cassettebandjes omzetten naar MP3

Cassettebandjes kent de jeugd van tegenwoordig niet eens meer, maar vele hebben in de familie nog een doos met cassettebandjes. Maar waar kan je de opnames nog beluisteren? Op een stoffige stereo die al jaren zolder staat? In een oude auto waarvan niemand nog weet of de radio het doet? Je kunt er ook voor kiezen om de cassettebandjes om te zetten naar MP3.

Cassettebandjes omzetten naar MP3

Via USB cassettebandjes omzetten naar MP3

Met de HAV-CA10 van König is het mogelijk om cassettebandjes om te zetten naar MP3 op de PC.  Na het installeren van de software die wordt meegeleverd op CD kan men de cassettebandjes omzetten naar MP3. Sluit de speler via de meegeleverde USB kabel aan op de PC en volg de instructies van de software.

Hierna kun je deze gewoon via de PC afspelen of het omgezette cassettebandje als MP3 bestand op een iPod, telefoon of CD zetten.

Cassettebandjes omzetten naar MP3 voor ze stuk zijn
Cassettebandjes omzetten naar MP3 voor ze stuk zijn.

Ook luisteren zonder om te zetten

Wil je eerst weten of het de moeite is om cassettebandjes om te zetten naar MP3? Met de HAV-CA10 kun je ook gewoon via een koptelefoon luisteren naar wat op het cassettebandje staat.

De speler werkt zowel op USB voeding als 2x AA batterij.