Menu

SAS-CARCAM10 König full-hd dashcam

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de SAS-CARCAM10 auto dashboard camera van König. Deze full-hd camera is uitgerust met een microfoon en diverse opname mogelijkheden waardoor er een volledige vastlegging van verkeerssituatie kan plaatsvinden vanuit uw oogpunt.Door de aanwezige infrarood (IR) leds geeft de SAS-CARCAM10 ook met minder licht een goed beeld.

Met zijn handzaam formaat een eenvoudige bevestiging methode is het ook niet nodig om deze dashcam in de auto te laten.

Foto mogelijkheden met SAS-CARCAM10

Het is met de SAS-CARCAM10 mogelijk om foto’s en video’s te maken en iedere optie heeft via het bedieningspaneel weer diverse verdere opties. Voor foto’s is het mogelijk om de ISO, Exposure, kleur, wit balans en scherpte in te stellen. Het is mogelijk om een enkele foto te maken, een burst van foto’s en foto’s te laten maken met een timer vertraging.

SAS-CARCAM10 videobeelden

De full-hd dashboard camera maakt uitraard full-hd beelden. Er zijn op de SAS-CARCAM10 diverse mogelijkheden om beelden te maken, zoals loop en motion dectie.

Het is met montion detectie mogelijk om vanuit een stilstaand voortuig te filmen wat wordt waargenomen. Dit is bijvoorbeeld handig voor observatie trajecten.

De loop methode maakt het mogelijk om altijd de laatste 3, 5 of 10 minuten video te hebben. Is er een incident? Dan heb je de aanloop er naar toe direct beschikbaar.