Menu

SEC-TRANS50 gebruiken als beveiligingssysteem?

Eerste indruk van de SEC-TRANS50

Met de draadloze camera en basisstation van de SEC-TRANS50 zet u eenvoudig een beveiligingssysteem op. Het basisstation is voorzien van digitale videorecorder waarmee u zonder grote investeringen uw eigendommen kunt beschermen en uw privacy kunt waarborgen. De SEC-TRANS50 wordt geleverd met basisstation, RCA kabels om deze op de TV aan te sluitenafstandsbediening en een draadloze camera met voedingsadapter

De set is uitbreidbaar tot 4 camera's, hiervoor kan de SEC-TRCAM30 worden gebruiktDeze sluit naadloos aan op de SEC-TRANS50 en is doormiddel van de pairing knop eenvoudig te koppelen aan het basis station.

Pair knop voor SEC-TRCAM30 en SEC-TRANS50
Pair knop voor de SEC-TRCAM30 om deze te koppelen aan de SEC-TRANS50

Door de mogelijkheid om een SD Card te gebruiken is het eenvoudig om beelden op de PC terug te zien of aan andere te overhandigen. Een 32GB SD Card kan in de SEC-TRANS50 tot ruim 1800 minuten aan opnamens bevatten.

SEC-TRANS50 SD kaart aansluitingSEC-TRANS50 video opslag op SD kaart 

SEC-TRANS50 installatie

In de meegeleverde handleiding, die ook bij ons online te bekijken is, staan de volledige installatie instructiesHierdoor is het ook voor de leek goed te realiserenBelangrijkste aandachtspunten zijn het boren van het gat waardoor de voedingskabel van de camera komt en het juist instellen van de software. Voor het gat in de muur is een 15mm boor nodig, die door steen en mogelijke muurisolatie heen zal gaan

SEC-TRCAM30 monteren aan de muur
De SEC-TRCAM30 is IP66 en kan buiten aan de muur worden gemonteerd.

Als de camera eenmaal hangt en is aangesloten, kan het basisstation van de SEC-TRANS50 aangesloten worden. De meegeleverde kabel is een RCA kabel die aangesloten moet worden op de composiet aansluiting van de TV. 

SEC-TRANS50 aansluit schema
Aansluit schema voor de SEC-TRANS50 

En nu kunt u genieten van de SEC-TRANS50 en al zijn functionaliteiten.

Geen composiet aansluiting?

Heeft u geen composiet aansluiting en wilt u toch de SEC-TRANS50 op uw TV aansluiten? Er zijn een aantal adapters beschikbaar om deze om te zetten naar scart. Bekijk hier onze RCA naar Scart adapters.