Easy Connect Tuinverlichting

Met Easy Connect Tuinverlichting is uw tuin een paradijs

Easy Connect Tuinverlichting maakt het voor iedereen mogelijk om een elektrische installatie aan te leggen in zijn of haar tuin.Een 230V verbinding door de gehele tuin zonder kennis van elektrotechnische installatie en zonder gereedschap. De waterdichte connectoren maken het mogelijk om vanaf een stopcontact meerdere lampen, verdeeldozen en spots te installeren.

Met Easy Connect Tuinverlichting is het zonder kabeldozen, wartels, lasdoppen en kroonstenen mogelijk om een prachtig verlichte tuin te creeeren, simeplweg door het aan elkaar verbinden van de speciaal ontworpen Easy Connect producten.

Voordelen 230V Easy Connect Tuinverlichting

In tegenstelling tot vele tuin verlichtingoplossingen, werkt Easy Connect met 230V en niet 12V. Dit vookromt problemen met transformatoren, die vaak met een 12V oplossing een van de problemen zijn. Ook is het mogelijk om tot wel 300meter aan elkaar te verbinden met Easy Connect. Door de verdeeldozen is het mogelijk om andere 230V apparateur aan te sluiten om het netwerk. Denk daarbij aan een oplaadpunt voor mobiele telefoon bij het terras, extra stopcontact voor de grasmaaier of een heater op het terras, etc. .

Kernwaarden van Easy Connect

Eenvoudige installatie

Vanaf één stopcontact is het geheel aan te sluiten. Door het gebriuk van T-stukken kan ieder punt worden gesplits in twee nieuwe en door de draai verbinding kan er op iedere plek in de tuin een installatie gedaan worden.

Betrouwbaar en doeltreffend

De connectoren van Easy Connect zijn zodra ze zijn aangedraaid waterdicht. Doordat de kabel van rubber is, kan deze veel hebben. Mocht er onverhoopt wat gebeuren met de kabel, is het geheel beschermd door een aardlekschakelaar. 

Functioneel en uitbreidbaar

Er is over een lengte tot 300 meter mogelijk om je samenstelling uit te breiden, tot een maximum van 3600 Watt. Dit is gelijk aan wat er op 1 groep in de meter kast mogelijk is. Door de grote diversiteit aan lampen en accessoires is er voor iedere wens wel een functionele oplossing. Van bol verlichting tussen de planten tot mini led-spots voor in de vlonder.

Easy Connect designer tool

Met een speciale tool is het mogelijk een compleet lichtplan te maken voor je eigen tuin. Je wordt precies verteld welke onderdelen te bestellen en de juiste aantallen erbij. Bekijk de onderstaande video en ga daarna direct aan de slag met het maken van een eigen verlichtingsplan. Klik hier om de software voor Easy Connect te downloaden.

Vragen over Easy Connect Tuinverlichting?

Neem contact met ons op en we helpen u graag aan uw gewenste Easy Connect oplossing.

Filteren