Menu

Beroeping retourrecht

Iedereen heeft het recht om een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst retour te sturen als deze niet voldoet aan de verwachtingen. Het is niet verplicht een reden op te geven maar wij vernemen wel graag waarom een product niet voldoet aan de verwachtingen. Hierdoor kunnen wij zorgen voor betere voorlichting aan andere mogelijke kopers en met onze inkoop rekening houden met de wensen van onze klanten.

Hoe kan ik een beroeping op retourrecht doen?

Vul het onderstaaande formulier in, deze wordt dan naar ons retour systeem gestuurd waarna wij weer met u contact opnemen.

Wie betaalt de retourkosten?

U betaalt zelf de kosten voor het retour sturen van het product. Wij betalen mogelijk reeds betaalde verzendkosten om het product bij u te laten bezorgen wel terug. U bent ook zelf verantwoordelijk voor het naleven van onze algemene voorwaarden die wij hebben opgesteld rondom het beroepen op retourrecht.

Wat zijn de voorwaarden van retour sturen?

Producten dienen zoveel mogelijk in orginele staat en originele verpakking retour gestuurd te worden. De producten dienen niet meer gebruikt te zijn dan nog om het functioneren te kunnen beoordelen. Indien dit niet het geval is, of het product niet meer als nieuw verkocht kan worden kunnen wij waardevermindering in rekening brengen. 

Lampen, accu's, batterijen, opslagmedia, personalcare, schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten en alles met een seal zijn niet te retourneren. 

Keukenapparatuur, funcooking producten en senioren keukenbenodigdheden, senioren verzorgingsproducten kunnen eenmaal gebruikt niet meer retour worden genomen.

Producten die zonder vooraf te melden retour worden gestuurd worden niet in behandeling genomen.

Wat als er niet aan de retourvoorwaarden wordt gehouden?

Dan kunnen wij het bedrag helaas niet terug storten. U kunt er voor kiezen om nogmaals verzendkosten te betalen om het product terug te krijgen.

Op producten buiten de originele verpakking, met een beschadigde verpakking, of meer gebruikt dan nodig om werking te beoordelen brengen wij waardevermindering in rekening. Dit bekijken wij per incident.

Beroeping retourrecht formulier

Dit staat als 'uw referentie' op de pakbon

Probeer zo duidelijk mogelijk te zijn in het om schrijven van de reden een defect of reden van retour.