Plug-en-play huisbeveiliging met Oplink Connected

Oplink Connected -  draadloze huisbeveiliging te bedienen met een app

Een revolutie op het gebied van huisbeveiliging voor huis en/of kantoor. Met de draadloze, plug en play oplossingen van Oplink Connected legt iedereen eenvoudig en snel een alarmsysteem aan. Jouw Oplink AlarmShield communiceert via je bestaande internet verbinding direct met jou en andere die je wilt laten verwittigen van meldingen.

Een Oplink Connected systeem is eindeloos uitbreidbaar, zonder rekening te hoeven houden met IP adressen, contracten en installateur. Eenmalig aanschaffen, uitbreiden naar wens en ga je verhuizen? Neem deze dan gewoon mee.

Ook proberen? Maak vandaag nog kennis met de oplossingen van Oplink Connected!

AlarmShield alarmsysteem basis set van Oplink Connected

Met de basis set heb je alles in huis om twee tal deuren of ramen te voorzien van een openingsdetectie, een bewegingsmelder, een sirene en twee afstandsbedieningen. Deze zijn zonder installateur, volledig zelf te installeren. 

Inhoud van de basis set:

  • Oplink Connected AlarmShield basis unit
  • PIR sensor om bewegingen te detecteren
  • Alarm Sirene
  • 16GB USB stick
  • Deur/Raam sensor (2x)
  • Afstandsbediening (2x)

Uitbreidingen voor Oplink Connected

Het is mogelijk om jouw Oplink Connected systeem uittebreiden met een WiFi IP Camera, SmartPlugs, extra raam/deur en of bewegingssensoren en afstandsbedieningen. 

Een WiFi IP Camera kan bij een melding direct 30 seconde video aanbieden op je mobiele telefoon of tablet. De Oplink WiFi Camera stuurt video van  5 seconde voor de melding tot 25 seconde na de detectie door bij een melding. Met deze beelden weet je direct of je over moet gaan tot actie, zoals buren/vrienden of politie waarschuwen. 

Niet overtuigd? Bekijk deze video van Oplink

Direct een veiliger gevoel?

Bekijk hier onder de Oplink Connected producten, op werkdagen voor 17:00 besteld is de zelfde dag nog verzonden.

Filteren