Retro radio

Een radio is er in vele soorten en maten, maar voor vele gaat er niets boven een retro radio. Een retro radio heeft de nostalgie van vroeger, maar het de techniek van nu. Het design van ons assortiment retro radio's is gebaseerd op enkele klassieke radio's uit het verleden. De kleuren zijn ook passend bij het tijdbeeld van de betreffende radio's.

Houten retrodesign radio

Wij hebben enkele radio's met een houten case die daarmee passend zijn bij een trendy interieur waar enkele retro producten zoals een radio plaats hebben. Deze design retro radio's zijn er in enkele kleuren en zijn allemaal voorzien van een telescoop antennen waarmee het beste radio signaal op gevangen kan worden.

Nieuwste techniek in een retro radio

Techniek heeft niet stil gestaan, daarom zijn enkele van onze retro radio's uitgerust met een digitale tuner of zelfs met Bluetooth of DAB+. De retrodesign radio's zijn in typische kleuren passend bij de tijdzetting beschikbaar. Deze radio's hebben ook een AUX ingang voor het aansluiten van bijvoorbeeld een smartphone op een retro radio.

Filteren