Filteren

Smart Living in het huis van de toekomst

Met ons smart living assortiment heb je voor alle denkbare onderdelen een oplossing, zoals smart security, smart home en meer. Het idee van smart living is dat er veel meer controle is over dingen in en rondom huis, zoals verwarming, licht, geluid en meer controle is over de ruimte in het algemeen door bijvoorbeeld security oplossingen.

De ontwikkeling rondom smartphone's heeft het pad vrij gemaakt voor de opkomst van deze smart oplossingen die zo domotica dichter bij de consument brengen. Het meerendeel van de mensen bezit met een smarthpone een interactie interface voor een smart toepassing.

Smart Home met producten van iNels, DI-O en Fibaro?

Een onderdeel van Smart Living is het een connected, aan te sturen huis. Wij voeren diverse producten, zoals aan/uit schakelaars, aansturing voor de verwarming, aan te sturen dimmers en oplossingen om rolluiken/shutters via je smartphone te bedienen. Wij verkopen smart home producten van iNels, DI-O en Fibaro. Het is verstandig om voor een merk te kiezen en daar bij te blijven met oog op connectiviteit tussen de producten zelf.

Security oplossingen voor Smart Living

Kinderen? Huisdieren? Of gewoon kostbaar bezit? Iedereen heeft wel eens het moment dat je even wilt kijken of alles wel goed is binnen in huis. Met een WIFI camera heb je altijd en overal beeld van wat er in of om het huis gaande is. De camera's zijn er voor zowel binnen als buiten gebruik. Het merk Fibaro heeft ook nog eens deur/raam sensoren, bewegingsmelder en rook sensoren die te koppelen zijn aan je smart living oplossing.

Gezondheid ook onderdeel van smart living?

Wij vinden van wel, door de toename van mogelijkheden op je smartphone en de komst van een smart watch wordt er steeds meer bijgehouden en kan er met die data worden gewerkt. Wij hebben in ons assortiment ook ruimte voor een aantal producten die helpen je gezondheid beter meetbaar te maken. Zo hebben we een bluetooth sportarmbad, bloeddruk meter en weegschaal die het mogelijk maken om data beschikbaar te stellen voor bijvoorbeeld je gezondheids-app op je smartphone.

Smart Living in kleine stapjes

Het is goed denkbaar dat het over gaan op Smart Living stap voor stap wordt gedaan. Bijvoorbeeld door eerst eens wat lampen aansluiten om daarna over te gaan op de thermostaat, beveiliging etc etc. Met de smart living starters kit is het ook nog eens heel eenvoudig om een start te maken.