Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/todotipo/domains/todotipo.nl/public_html/templates/blog.php on line 16
Menu

TopCom Dect Telefoons

TopCom Dect telefoons zijn nieuw in ons assortiment. De telefoons van TopCom zijn GAP Compatible ECO DECT, waardoor ze naast met iedere basis set uit te wisselen zijn, ook nog eens lange accu duur hebben.

De TopCom DECT telefoons hebben een standby tijd van maarliefst 120 uur, dat is een gehele werkweek. Een gesprekstijd van 6 uur maakt het mogelijk om bijna een hele werkdag in de weer te zijn met de telefoon zonder zorgen te maken over bereikbaarheid.

TopCom niet nieuw

TopCom heeft al vele jaren Dect telefoons op de Nederlandse markt en waren ongeveer 10 jaar geleden een van de eerste die met betaalbare ECO DECT toestellen op de markt kwamen. In 2012 is TopCom overgenomen door TriStar Europe B.V. en is daarmee in Nederlandse handen. 

Meer dan alleen Dect telefoons

Wij verkopen naast de TopCom Dect telefoons ook diverse walkietalkies en baby producten, zoals thermometer, badthermometer en babykamer comfort monitors. 

Bekijk hier onder het assortiment TopCom Dect Telefoons