Camlink Smartphone accessoires voor de perfecte foto

Camlink smartphone camera accessoires maken het de foto´s gemaakt met de smartphone nog beter. Of het nu komt door gebruik van een statief, een selfie stick of een speciale camera lens, alle accessoires zijn makkelijk in gebruik en makkelijk mee te nemen op reis. Camlink accessoires toveren de smartphone om tot een krachtig fototoestel.

Camlink Smartphone Camera lens 

Met een lens tover je de camera van je smartphone om in een krachtig wapen. Maak een 180graden foto met een fish-eye camera, of vergroot de hoek van de camera met 40 graden en maak prachtige foto's van het uitzicht. Een camlink smartphone lens is eenvoudig te monteren en door een speciale clip ook nog eens universeel in gebruik.

Camlink Selfie stick voor een perfect zelfportret

Vele hebben het al eens geprobeerd, leuke foto's maken van jezelf of jezelf en je gezelschap door de smartphone zo te houden dat je hoopt dat het beeld goed is. Veel nieuwe smartphone's komen met een front-camera waardoor het wat makkelijk is geworden. Alleen is het nadeel dat je dan weer de omgeving mist. Met de camlink smartphone selfie stick is dat geen probleem meer.

Het is nu alleen nog kiezen uit Bluetooth selfie stick, selfie stick in combinatie Bluetooth zelf ontspanner of selfie stick en timer modus te gebruiken van de camera (let op dat niet iedere smartphone dit onder steunt) 

Filteren